Objednávka on-line kurzu

Výprava do Světa emocí pro školy 

Vstupem do kurzu získáte:

4 společná on-line setkání.

8 vzdělávacích videí včetně akčních kroků.

16 příběhů o sourozencích Emilovi a Emě (.pdf + audio)

40+ aktivit pro přímou práci s dětmi.

Osvědčení o absolvování akreditovaného kurzu "Výprava do světa emocí"(v případě splnění zadaných podmínek).

BONUSY (v hodnotě 2.500 Kč):

  • Karty "Každá emoce je důležitá" (pdf pro tisk).
  • Uzavřená Facebooková skupina. Prostor pro sdílení pokroku i zodpovězení případných dotazů.
  • BONUSOVÁ PODPORA
    Ještě 4 týdny po skončení hlavní části kurzu zůstaneme ve spojení.
  • Pro větší pohodlí uživatelů kurzu je kurz prodáván formou voucheru.
  • Proveďte objednávku kurzu, vyplňte údaje plátce kurzu (dle těchto údajů bude vystavena faktura).
  • Po uhrazení objednávky na e-mail obdržíte kódy zakoupených voucherů. Tyto kódy předejte už přímo účastníkovi kurzu, například vybranému pedagogovi.
  • Pokyny k uplatnění voucheru budou zaslány pár dní před startem kurzu na e-mail uvedený v objednávce.
  • Pokud máte zájem o kurz pro více účastníků nabízíme vám množstevní slevy.

Sleva pro 2 a více účastníků kurzu je 25 %. vyplatí se vám tedy vzít do výprav někoho s sebou! Pro uplatnění slevy nám napište na info@socioemocniuceni.cz

NÁKUP NA SPLÁTKY

Kurz je možné zakoupit na 2 splátky 2 x 4750 Kč. V případě, že zvolíte úhradu kurzu na splátky, celková cena kurzu je 9 500 Kč. Úhrada je rozdělena do 2 dvouměsíčních splátek, 1 splátka činí: 4 750 Kč. OBJEDNÁVKOU SE ZAVAZUJETE UHRADIT VŠECHNY SPLÁTKY.

Prosím, vezměte na vědomí, že přístup do kurzu je omezený na počet osob uvedených v objednávce. Sdílení přihlašovacích údajů mezi více pedagogů je hrubým porušením autorských práv.

Pojďte do toho s námi! Tahle Výprava bude stát za to.

Váháte? Přečtěte si dojmy absolventů kurzu:

Nebojte se, že to nezvládnete! Dětem to bylo snad bližší než mě dospělé osobě. Všechny pochybnosti hoďte za hlavu. Všichni jsme se naučili mít k sobě hezčí a hlubší vztah. Naučili jsme se popsat problémy a to, jak kdo cítí.
Monika Melicharová
Kurz byl “Pohlazením na duši”, překvapilo mě, jak krásně přirozeně děti reagovaly, jak se dokázaly nadchnout. Díky metodické podpoře, kterou jsme měli, byla naše společná cesta obohacující nejen pro děti, ale i pro nás, pro dospělé. Ještě jednou moc děkuji.
Alexandra Piskáčková
V oblasti socioemočního vzdělávání je se pořád co učit, člověk se pokaždé nachází v jiné životní situaci a z každého sebevzdělávání si vždy odnese další kousek do své skládačky. A tento kurz dětem otevírá nejen oči, ale i srdce.
Markéta Kučerová

Kdo vás kurzem provede? 

Mgr. Kateřina Palová, Ph.D.

Jsem Kateřina, dětská psycholožka se specializací na emoce a vztahy u nejmenších dětí. Metodicky podporuji učitele v tom, jak děti v těchto oblastech rozvíjet. Mám zkušenost z intenzivní spolupráce s osmi školami – a to jak na pozici školního psychologa, tak na pozici externího kouče. Mými prezenčními kurzy prošlo již přibližně 400 pedagogů mateřských a základních škol. V roce 2020 jsem na Univerzitě Palackého získala doktorát z pedagogické psychologie za práci „Sociálně-emocionální učení a efektivita programu Druhý krok“.

Bc. Lucie Pacnerová

Jmenuji se Lucie a působím jako učitelka v mateřské škole. Zajímám se o socioemoční rozvoj dětí i o méně standardní způsoby práce, jako je třeba muzikoterapie.  V kurzu pro vás připravuji především vzdělávací materiály pro děti – příběhy, pracovní listy a další náměty na aktivity. 

Bc. Lucie Pacnerová

Jmenuji se Lucie a působím jako učitelka v mateřské škole. Zajímám se o socioemoční rozvoj dětí i o méně standardní způsoby práce, jako je třeba muzikoterapie.  V kurzu pro vás připravuji především vzdělávací materiály pro děti – příběhy, pracovní listy a další náměty na aktivity.